2012. június 22.

Visszatértem!

Láthatjátok hogy lecseréltem a design-t, töröltem az eddigi bejegyzéseket, és mint a cím mutatja visszatértem! Fejezet nem tudom mikor lesz, valószínűleg egy-két hét múlva! Remélem még olvassátok, és még olvasni fogjátok a blogot! :)
Puszi Vivi

3 megjegyzés:

  1. Szia!:D Én nagyon örülök, hogy visszatértél, mert tetszett a történeted, csak telóról olvastam, és nem akartam szenvedni a kommenteléssel.:'DD
    Kicsit bonyolult volt, mert ugye akadtak benne ahogy írtad 'elvarratlan szálak', de most tiszta lappal kezdhetsz. Mindenesetre én várom a frisst.*-*

    VálaszTörlés
  2. Szia :D
    Én biztosan olvasni fogom, már akkor kezdtem el amikor bejelemtetted hogy végeztél vele, de nagyon örülök hogy úgy döntöttél visszatérsz :)
    Várom nagyon!

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! te jóságos úr istenem ez most komoly ?????????? ez egyszerűen fantasztikus persze h olvasni foglak ez csak természetes ........ ez még mindig nem hiszem el még kell egy kis idő h feldolgozzam ..... és nagyon szép az új dizi!!!!

    VálaszTörlés